Μάλια Κρήτης

Ένα σύγχρονο τουριστικό θέρετρο στο νησί της Κρήτης

Τα τουριστικά Μάλια αποτελούν ιδανικό προορισμό για νέους ανθρώπους όπου η νυχτερινή ζωή είναι έντονη και η διασκέδαση ξέφρενη!

Η θέση των Μαλίων είναι τέτοια που έχουν να επιδείξουν πολλές και διαφορετικές ομορφιές λόγω του ότι είναι κτισμένα ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα.

Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στα κοντινά ορεινά χωριά, κάνοντας πεζοπορία, ποδήλατο βουνού, παρά πέντε, ή να χαλαρώσει σε μια από τις πιο μεγάλες αμμώδεις παραλίες του νησιού, εκτάσεως 6 χιλιομέτρων, με πληθώρα θαλάσσιων σπορ κάνοντας τις διακοπές του αξέχαστες!

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος νησί στην Ελλάδα, με ανυπέρβλητου φυσικού κάλλους ακρογιαλιές, επιβλητικές βουνοσειρές, μεγαλειώδη φαράγγια και σπηλιές, όμορφα χωριά και πολύ σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που κάθε χρόνο δέχεται μεγάλο αριθμό επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Οι τέσσερις Νομοί του νησιού, Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου, υποδέχονται τους ταξιδιώτες με την ζεστή φιλοξενία που τους διακρίνει και κάνει τις διακοπές τους αξέχαστες.

Φωτογραφίες περιοχής